Modalitatea de livrare

Produsul va fi livrat Clientului – prin intermediul serviciului de curierat rapid. 

Taxe de livrare: 

  • 17 RON incluzând TVA 19 % – pentru comenzile cu livrare prin  Urgent Cargus.

Livrarea produselor către Client se va face în decurs de 2-5 zile lucrătoare de la data primirii comenzii prin e-mail de către Societate. Pentru produsele ce nu pot fi livrate în acest termen, se acordă un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depăși 30 de zile. În situația în care produsele nu pot fi livrate nici în cadrul acestui termen suplimentar, clientul are dreptul la retragere, renunțând la produsele comandate de la Societate. In acest caz Societatea fiind exonerată, în acest caz, de la plata oricărei eventuale daune datorate Clientului.   

Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul României. Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar în momentul efectuării plății. 

Societatea își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prevederile cu privire la metodele de livrare a produselor, respectiv cu privire la cuantumul taxelor de livrare, în mod unilateral, la propria discreție, dar nu înainte de a anunța clienții cu privire la acest aspect, cu minim 2 zile înainte de intrarea în vigoare a oricărei modificări în acest sens. 

** Prin această modalitate de livrare Clientul NU beneficiează de posibilitatea de retur GRATUIT(vezi politica de returnare).

Shopping Cart
ro_RORomanian